Սա սպիտակ թույն է, որը մենք ամեն օր ուտում ենք. և ո՛չ աղ է, ո՛չ շաքարավազ. նայիր

Ամենավնասակար բաղադրիչներից մեկը, որոնք մենք օգտագործում ենք մշտապես, նատրիումի գլուտամատ Е621-ն է՝ հավելում, որը հանդիպում է գրեթե բոլոր ապրանքների դեպքում: Դրա մասին կպատմի Positive-ը:

Բացի դրանից՝ դժվար թե լինի ռեստորան, որը չօգտագործի համի այս ուժեղացուցիչը:

Նատրիումի գլուտամատ Е621-ը մատակարարվում է սպիտակ բյուրեղանման փոշու տեսքով, շատ նան է աղի և շաքարավազի: Կարող է նաև հեղուկ վիճակում լինել:

Նատրիումի գլուտամատի օգտագործումը հանգեցնում է ախորժակի մեծացման, ուստի չափից շատ ուտելու և ճարպակալման:

Այն հեշտությամբ ներծծվում է արյան և ուղեղի մեջ՝ փոփոխություններ առաջացնելով գեներում, որոնք պատասխանատու են համի զգացումի համար:

Այս սննդային հավելումն օգտագործվում է շատ տարածված սննդամթերքներում՝ նրբերշիկներում, հոթ-դոգերի մեջ, չիփսերում, պատրաստի ապուրների, պահածոների, գարեջրի մեջ:

Նատրիումի գլուտամատն ազդում է լեզվի ռեցեպտորների վրա՝ սնունդն ավելի համեղ դարձնելով:

Բացի դրանից՝ լաբորատոր ուսումնասիրությունների համաձայն՝ այն ազդում է տեսողության վրա:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Positive

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին